Werkwijze

Geen tijdelijk dieet of de nieuwste hype, maar een leefstijl en eetpatroon ontwikkelen die echt bij jou past. Ik breng in kaart wat jij nodig hebt, maak de vertaalslag naar jouw keuken en ga jou inspireren en motiveren.

 

Kennismaking 

Een telefoontje waarin we kijken of ik iets voor je kan betekenen en de juiste persoon ben voor jouw vragen: 0650745530

 

Intake 90 minuten -  € 110   

Tijdens het eerste gesprek bespreken we jouw wensen en eventuele doelen. Ik kijk naar jouw persoonlijke situatie, jouw leefstijl, eetpatroon . Het kan zijn dat je doorverwezen bent door een diëtiste of arts en je een bepaald medisch dieet moet volgen, dan nemen we dat als uitgangspunt. Ook eventuele klachten, gevoelens en gedachten rondom eten kunnen we bespreken.

We brengen in beeld wat je lekker vindt, hoeveel tijd je in de keuken wilt staan, hoe jouw cooking-skills zijn, wie er met je mee eet, hoe je boodschappen doet en welke producten je kiest, kortom, het complete plaatje rondom eten. Ik ga altijd uit van het bestaande en probeer daar de juiste kleine aanpassingen in te vinden. Dat is namelijk de manier waarop iets kan veranderen tot een nieuwe gewoonte en eetpatroon. Juist door dicht bij jou te blijven en niet rigoureus het roer om te gooien, want dat houd je niet vol. We gaan voor kleine aanpassingen met een maximaal en blijvend resultaat.

Met de informatie die ik uit dit gesprek heb verkregen ga ik aan de slag. Je ontvangt via de mail een overzicht met de aanpassingen die jij kunt maken en hoe je dat kunt doen.

 

Follow-up consult 60 minuten -  € 75,00

Nu we hebben vastgesteld hoe jouw ideale voedingspatroon er uit ziet, wil je natuurlijk ook weten HOE je dat dan in de keuken en op je bord krijgt. Tijdens deze follow up neem ik je stap voor stap mee in alle eetmomenten op een dag en geef ik je kennis, productinformatie, aanpassingen, tips en kooktechnieken.

Je kunt meerdere follow-up consulten boeken. Ik coach je stapsgewijs naar een passend eetpatroon toe met veel praktische handvatten.

 

Halve praktijkdag in jouw keuken – Kitchen Confidence  ( 4 uur )  

€ 225,00 ( exclusief reiskosten en inkoop producten)

Ervaar hoe het voedingsadvies op papier, er in het echt uit ziet en in jouw keuken tot leven komt.  Dit kan mijn voedingsadvies zijn of bijvoorbeeld het voorgeschreven dieet van een diëtiste of arts. Hoe ga je met nieuwe producten om, hoe integreer je dat in de dagelijkse maaltijden, hoe maak je gerechten echt lekker of hoe pas je gezondere kooktechnieken toe. Hoe krijg je plezier in koken en bouw je zelfvertrouwen op.

Stel voor dat je de diagnose diabetes type 2 hebt gekregen en het advies om met voeding aan de slag te gaan, HOE doe je dat dan ? Daar kan ik je mee helpen. We richten dan jouw keuken en voorraadkast zo in, dat je met gemak gezonde gerechten op tafel kunt zetten.

Of je bent een 40+ vrouw en je merkt aan alles dat je richting de overgang gaat. Waar je vroeger na wat slechte maaltijden nergens last van had, heb je nu minder energie, moodswings en verdwijnen de kilo’s niet meer vanzelf. Het is tijd voor een nieuwe fase, ook in jouw eetpatroon. Met kleine aanpassingen in jouw maaltijden, ga ja al meteen effect merken.

Of je hebt eigenlijk nooit echt geleerd om te koken en moet dit door omstandigheden ineens wel gaan doen. Je mist de basis en het zelfvertrouwen in de keuken. Ik leer je, laat je zien en ervaren hoe je gezonde maaltijden kunt bereiden.

 

Uitgebreide voedingsanalyse en voedingsplan € 110,00

Mijn expertise ligt in de verstaalslag maken van een voorgeschreven (medisch ) dieet / leefstijlverandering / allergie naar de praktijk, jouw keuken dus. Ik ben ook geschoold in anamneses afnemen en voedings-analyses maken, maar dat is niet waar mijn passie ligt. Dit laat ik dus heel graag aan iemand anders over die er in gespecialiseerd is. We werken samen, dus als bij de kennismaking blijkt dat dit passend is in een traject voor jou, dan wordt dit geregeld.