Voedingsadvies in de praktijk

Individuele begeleiding tot in jouw keuken met blijvend resultaat, omdat het precies bij jou past. 

Lijkt het je fijn om iemand naast je te hebben in de keuken, die je net de juiste tips geeft, die je laat ontdekken hoe lekker eten is, die je het zelfvertrouwen geeft om aan de slag te gaan?

Ik vergroot jouw kennis, we maken samen de vertaalslag van voedingsadvies / jouw wensen / een dieet naar de praktijk, in dit geval de keuken en de eettafel. Ik help je om in actie te komen. Vaak als je het 1 keer samen gedaan hebt, geproefd hebt, dan weet je een tweede keer ook hoe het moet.

Ik motiveer je en laat je ontdekken dat het toch niet zo ingewikkeld is.

> Wil jij een verandering aanbrengen in je voedingspatroon of ben je op zoek naar meer inspiratie?

> Is er een dieet voorgeschreven en weet je niet hoe je dat moet toepassen?

> Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan, maar het daadwerkelijk praktisch toepassen van alle adviezen is lastig. Je weet eigenlijk niet goed wat je moet koken en wilt graag inspiratie en lekkere recepten.

Voeding is ontzettend persoonlijk, je voorkeuren, je favorieten en eventueel je restricties en allergieën. Ik kijk altijd naar wat wel kan en mag en dan zal je zien dat er nog steeds zo veel lekkers mogelijk is.

Wil jij weer met vertrouwen in de keuken staan? Wil je een dosis nieuwe inspiratie en variatie in je maaltijden? Neem dan contact op.

Kennismaking ( Gratis )

Een telefoontje waarin we kijken of ik iets voor je kan betekenen en de juiste persoon ben voor jouw vragen.

 

Intake 90 minuten -  € 110   

Tijdens het eerste gesprek bespreken we jouw wensen en eventuele doelen. Ik kijk naar jouw persoonlijke situatie, jouw leefstijl, eetpatroon . Het kan zijn dat je doorverwezen bent door een diëtiste of arts en je een bepaald medisch dieet moet volgen, dan nemen we dat als uitgangspunt. Ook eventuele klachten, gevoelens en gedachten rondom eten kunnen we bespreken.

We brengen in beeld wat je lekker vindt, hoeveel tijd je in de keuken wilt staan, hoe jouw cooking-skills zijn, wie er met je mee eet, hoe je boodschappen doet en welke producten je kiest, kortom, het complete plaatje rondom eten. Ik ga altijd uit van het bestaande en probeer daar de juiste kleine aanpassingen in te vinden. Dat is namelijk de manier waarop iets kan veranderen tot een nieuwe gewoonte en eetpatroon. Juist door dicht bij jou te blijven en niet rigoureus het roer om te gooien, want dat houd je niet vol. We gaan voor kleine aanpassingen met een maximaal en blijvend resultaat.

Met de informatie die ik uit dit gesprek heb verkregen ga ik aan de slag. Je ontvangt via de mail een overzicht met de aanpassingen die jij kunt maken en hoe je dat kunt doen.

 

Follow-up consult 60 minuten -  € 60,00

Nu we hebben vastgesteld hoe jouw ideale voedingspatroon er uit ziet, wil je natuurlijk ook weten HOE je dat dan in de keuken en op je bord krijgt. Tijdens deze follow up neem ik je stap voor stap mee in alle eetmomenten op een dag en geef ik je kennis, productinformatie, aanpassingen, tips en kooktechnieken.

Stel dat jij bijvoorbeeld beter wil slapen, dan krijg je van mij te horen welke voedingsmiddelen een positief effect hebben op je slaap, wat je wel of niet in de avond zou moeten eten of drinken, met welke voedingsmiddelen je meer magnesium binnen krijgt en melatonine opwekt en hoe je dat dan omzet naar daadwerkelijke gerechten.

Je kunt meerdere follow-up consulten boeken. Ik coach je stapsgewijs naar een passend eetpatroon toe met veel praktische handvatten.

 

 

Neem voor de mogelijkheden contact met mij op