Foodcoach & Inspirator

> Wil jij een verandering aanbrengen in je voedingspatroon of ben je op zoek naar meer inspiratie?

> Is er een dieet voorgeschreven en weet je niet hoe je dat moet toepassen?

> Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan, maar het daadwerkelijk praktisch toepassen van alle adviezen is lastig. Je weet eigenlijk niet goed wat je moet koken en wilt graag inspiratie en lekkere recepten.

Voeding is ontzettend persoonlijk, je voorkeuren, je favorieten en eventueel je restricties en allergieën. Ik kijk altijd naar wat wel kan en mag en dan zul je zien dat er nog steeds zo veel lekkers mogelijk is.

Foodcoach 2

Jouw eigen persoonlijke kookboek

Ik maak een kookboek dat echt voor jou op het lijf geschreven is. Ik inventariseer je wensen en voedselbeperkingen en vind het ideale kookboek voor jou, welke ik vervolgens personaliseer. Zo heb jij op je aanrecht een boekwerk staan, een handleiding waaruit je alles kunt maken wat je maar wilt. Je hoeft er niet meer over na te denken wat wel of niet mag of kan, dat geeft rust en het vertrouwen in lekker eten weer terug. Zodat je weer een fijne en gezonde relatie met voeding kunt hebben.

Wil jij weer met vertrouwen in de keuken staan? Wil je een dosis nieuwe inspiratie en variatie in je maaltijden? Neem dan contact op.

Neem voor de mogelijkheden contact met mij op